Lediga Jobb

Verksamhetsledare

Emmaus Stockholm är en ideell organisation med ca 60 anställda (35 heltidstjänster). Vårt syfte är att bidra till en hållbar värld genom återanvändning, utvecklingsprojekt och informationsarbete.  

Emmaus Stockholms kärnverksamhet består av att samla in begagnade kläder, skor och prylar för återanvändning. Det insamlade säljs i våra två second hand-butiker vid Slussen och på export. Försäljningen finansierar Emmaus Stockholms arbete med bistånd och mänskliga rättigheter.

Utvecklingen inom textil återvinning och återanvändning befinner sig i en stark utvecklingsfas och Emmaus Stockholm vill utveckla och effektivisera sitt arbete för att kunna generera ännu mer miljönytta och ett större överskott.

Vi söker:

En verksamhetsledare som med starkt engagemang vill leda och vara en del av Emmaus Stockholms resa framåt.  Ditt uppdrag är att driva arbetet för att optimera långsiktig strategisk utveckling och tillväxt med övergripande resultat- och verksamhetsansvar. Du kommer att utarbeta strategier och mål tillsammans med styrelsen för att möta de nya möjligheter och utmaningar som organisationen ställs inför. Vidare ska du arbeta aktivt med att etablera kontakter som krävs för att utveckla verksamheten, såsom med kommuner och andra samarbetspartners.

Du har dokumenterad erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och förändringsledning. Du tycker om att arbeta i en verksamhet där man måste kunna jobba både på strategisk och operativ nivå. Det är meriterande om du har en bakgrund som på något sätt är kopplad till ideell verksamhet, men det är inget krav.

Som person är du handlingskraftig och har förmåga att skapa engagemang och en presterande kultur. Du tillämpar ett demokratiskt och situationsanpassat ledarskap, är lyhörd för medarbetarnas synpunkter och delegerar ansvar med syfte att nå de uppsatta målen tillsammans.

Vi erbjuder:

  • en unik möjlighet att skapa innovation och utveckling inom en bransch i stark utveckling
  • medarbetare med stort engagemang för verksamheten
  • en möjlighet att konkret bidra till en hållbar värld

 

Tillträde: Så snart som möjligt

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetsplatsen är Emmaus Stockholms huvudkontor på Vretensborgsvägen 6 i Hägersten.

För mer information kontakta Julia Finér, julia.finer@emmausstockholm.se
mobil 0704-880 025


Välkommen med din cv/intresseanmälan till personalansvarige Christina Schollin-Borg; christina.schollin.borg@emmausstockholm.se

Sista ansökningsdag 18 augusti. 

Vill du skänka

Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kontakt
Stöd vår verksamhet. Betala in till vårt postgironummer, 90 03 97-1. Tack för ditt stöd!
Klicka här för att läsa om Svensk Insamlingskontroll. Extern länk till deras hemsida.